nyomtatva: www.kolozsvartarsasag.com
  Hírek » A Kolozsvár Társaság rendezvényei

2014. május 07. - Karrier, család, siker – női szemmel és lélekkel importanta:
A sikeres nők mögött álló és őket mindenben támogató, odaadó férfiakról, a sikeres férfiak dolgát sok esetben megkönnyítő asszonyokról, egyenjogúságról és megkülönböztetésről, családról és gyermeknevelésről, szakmáról és karrierről egyaránt szó esett tegnap délután, a Kolozsvár Társaság főtéri székházában szervezett találkozón, ahol Buchwald Péter beszélgetett Újvári Ildikóval, a Szabadság főszerkesztőjével, Horváth Annával, Kolozsvár alpolgármesterével, Rámay Zsuzsával, a Nobila Casa üzletláncot működtető Mendola Group jogtanácsosával, valamint Kézdi Imolával, a Kolozsvári Állami Magyar Színház művészével.


Világmegváltó frázisok helyett személyes világukba engedtek bebocsátást a meghívottak, s például bennünket, férfiakat is megerősítettek abban: hozzáállásunktól, viszonyulásunktól is függ, hogy a nő, aki mellettünk él, sikeresnek érezheti magát. A részletekre visszatérünk.
(F. ZS.)
 
anunt adãugat de: Horváth László - 01:34 | 07 Mai, 2014
 

2014. máj. 7. - Gyopár a női siker titkáról
A férfiak által irányított társadalmi és politikai életben a nők helyzete kifejezetten hátrányos. Ennek ellenére városunkban is vannak szép karriert befutott nők. A Kolozsvár Társaság májusban esedékes beszélgető műsorának keretében őket próbálják előremenetelük titkairól faggatni a házigazda, Kántor Lajos és a moderátor, Buchwald Péter. Meghívottak: Horváth Anna, Kolozsvár alpolgármestere, Kézdi Imola, az Állami Magyar Színház művésznője, Újvári Ildikó, a Szabadság napilap főszerkesztője és Rámay Zsuzsa a Nobila Casa üzletláncot működtető Mendola Group jogtanácsosa.
 
rãspuns adãugat de: Horváth László - 07:41 | 24 Martie, 2019

 

nyomtatva: www.kolozsvartarsasag.com