nyomtatva: www.kolozsvartarsasag.com
  Hírek » A Kolozsvár Társaság rendezvényei

2017. június 20. - Volt egyszer egy egyetem… importanta:
FOTÓPÁLYÁZATI KIÍRÁS 2017!

A Kolozsvár Társaság és a Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság közösen fotópályázatot hirdet

“Kolozsvári műemlékek zöld környezetben” címmel.

A pályázat témájának leírása:
Kolozsvár nagyon gazdag műemlékekben, de ugyanakkor büszke lehet zöld övezeteire, fásított utcáira, tereire. Fotópályázatunk célja, hogy a fotográfia eszközeivel szülessenek olyan képek, amelyekben egyes műemlékek (lehetnek részletek is) harmonikus látványt alkossanak a létező zöld környezettel.
A kolozsvári műemlékek jegyzékét meg lehet találni a KLMT honlapján : www.klmt.ro.
Amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek. Egy pályázó legtöbb 5 darab digitális fényképpel pályázhat az alábbi paraméterek szerint: 30x40 cm formátumban, 300 dpi felbontásban jpg. kiterjesztéssel. A fényképek nevét a következőképpen kell elmenteni: fotós neve_01,02,….jpg.

Leadási határidő: 2017. július 15.
A fényképeket elküldhetik Horváth Lászlónak a következő e-mail címre: laciesgyongyi@yahoo.com, illetve postán a következő címre: 400113 Cluj-Napoca/Kolozsvár, Piata Unirii (Főtér) nr. 22/8. Személyesen a Kolozsvár Társaság székhelyére lehet eljuttatni: Kolozsvár, Piata Unirii (Főtér) nr. 22/8 , munkanapokon 11 és 14 óra között Veress Enikő ügyvezetőnél. Telefonon érdeklődni lehet a Kolozsvár Társaságnál a 0787.704.403 vagy 0264-592187 telefonszámokon.
A pályázónak mellékelnie kell egy Word dokumentumot a fényképek leírásával a következő minta szerint: a pályázó fotós neve_01.jpg – a fényképen szereplő műemlék leírása, valamint a műemlék kódja.
A legjobb 40 pályamunkából kiállítást rendezünk 2017 augusztusában a Kolozsvári Magyar Napok alkalmából, a Kolozsvári Magyar Főkonzulátus előcsarnokában.
A kiírás megtalálható a KLMT honlapján: www.klmt.ro is

A pályamunkák elbírálására augusztus elején kerül sor, az eredményhirdetésre pedig a kiállítás megnyitóján.

Sok sikert kívánunk minden pályázónak!

 
anunt adãugat de: Horváth László - 09:30 | 19 Aprilie, 2017
 

    
 

nyomtatva: www.kolozsvartarsasag.com